Ikon Ikon Ikon Ikon Ikon Ikon

fedezd fel te is az
elveszett folyó paradicsomát

Bucka látogatóközpont

Ahol körül ölel a természet

Bucka látogatóközpont

A választás a tiéd!

Ha el akarsz vonulni a világ elől, egy eldugott csendes helyre vágysz, ahonnan mégis élményekkel gazdagodva térsz haza, akkor a látogatóközpontban számos lehetőség közül választhatsz.

nyitvatartás ikon

Nyitva tartás:H-V 08:00-20:00

nyitvatartás ikon

Kapcsolatfelvétel

Bemutatkozás

Kézműves foglalkozás - A foglalkozás célja, hogy a gyerekek kézügyességét és kreativitását fejlessze. A természetnek és a környezettudatosságnak központi szerepe van. A foglalkozások a gyerekek képességeihez igazodnak: gyöngyfűzés, batikolás, szövés-fonás, dekorációs díszek készítése, képkészítés, kézimunkázás, gyertyaöntés, gipszöntés, ékszerkészítés, fotózás. Élmény hasznos és esztétikus dolgokat készíteni, saját kézzel egyénileg és közösen. Az elkészült művekből kiállítást rendezünk, ezzel is fokozva a gyermekek sikerélményét. A szabadidejüket sok mozgás, vidám játékok, csapatversenyek, ügyességi játék teszik változatossá. Minden program lehetőség szerint a szabadban, jó levegőn zajlik. Fontosnak tartjuk, hogy a kézműves foglalkozás során a gyerekek minél többet halljanak a megújuló energia fontosságáról, valamint igyekszünk a foglalkozás során újrahasznosított vagy újrahasznosítható anyagokat felhasználni.

Lovaskocsizás - Ismerd meg a környék szépségeit a megújuló energia jegyében természetes meghajtású járművel, hagyományos pusztai lovaskocsival. (Maximum 14 férőhelyes a lovaskocsi) A program hossza 1,5 óra.

Rétközi kalandtúra – túlélő tréning – teljesítmény élménytúra - A Rétközi kalandtúra, mint ahogyan maga az elnevezés is utal rá, a rétközi tájegység sajátosságait – adottságait kihasználva olyan speciális az országban egyedülálló programokat kínál, mely aktív pihenést és garantált szórakozást biztosít a vendégek számára.

A túlélő tréning a tó egy szigetrészén kialakított Robinson Crusoe jellegű élményeket biztosító natúr program, amiben a résztvevő úgy érezheti magát, mint egy igazi túlélő.

A teljesítmény élménytúra úgynevezett csillagtúra, mely lehet egyszerű élménytúra vagy feladatok leküzdésével színesített teljesítmény/élménytúra.

Csapatépítő tréning - ajánlott családok, cégek, osztály illetve különböző munkaközösségek számára. Különböző vízi és szárazföldi programok, élményekkel teli játékok. (pl: air-soft)

Szalonnasütés - Grill sütés faszénnel - A szabadban történő szalonnasütés, grillezés mind a gyerekek mind a felnőttek számára kihagyhatatlan programja egy kirándulásnak. Mi minden feltételt biztosítunk amennyiben időben megkapjuk az igényeket.

Kerékpár kölcsönzés - Ahhoz, hogy könnyebb legyen felfedezni a Rétközi tó élővilágát, és kincseit, lehetőség van kerékpár kölcsönzésre is. 

Árak és bérletek

Kézműves foglalkozás - 1-3 fő esetén 5000ft/óra, 4-10 fő esetén 1500ft/óra , 10 fő felett 1200Ft/óra

Lovaskocsizás - 5 főig 20.000 Ft /10 főig 30.000 Ft /14 főig 40.000 Ft

Túlélő tréning - 4 óra 15.000,-Ft, /fő 1 napos (8 óra) 20.000,-Ft /fő 2 napos (1 szabadban töltött éjszakával) 28.000,-Ft/ fő

Teljesítmény élménytúra - 4 óra 8.000,-Ft/fő 1 napos (8 óra) 15.000,-Ft /fő 2 napos (1 éjszakai kintléttel) 25.000,-Ft/ fő Csoportos – minimum 3 fő – foglalása esetén kedvezményt biztosítunk.

Csapatépítő tréning - 4.000,-Ft/fő/óra

Szalonnasütés - Grill sütés faszénnel - Mi minden feltételt biztosítunk amennyiben időben megkapjuk az igényeket. Az árat ennek függvényében igazoljuk vissza.

Kerékpár kölcsönzés - Fél napra 2.500,-Ft/db / Teljes napra 3.500,-Ft/db

Buckaland ikon

Buckaland
Rétközi-tó

Varázslatos helyszín a természetben, egy hangulatos erdő és egy magával ragadó tó közvetlen közelében

programok a közelben ikon

programok

a közelben

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon
program ajánló ikon

Aquacinema

Kisvárda

Megújult környezetben, wellness szolgáltatásokkal és 16 csúszdás csúszdaparkkal vár minden kikapcsolódni vágyót.

Részletek
program ajánló ikon

Cinemaqua

Kisvárda

Elképesztő filmes világ részese lehetsz nálunk Kisvárdán a Cinemaqua Film- és Naturpark területén.

Részletek
program ajánló ikon

HNTA Sportcentrum

Szabolcsveresmart

Érintetlen természetvédelmi területen bérelhető sportpályák, családi és céges rendezvények helyszíne, modern szállásokkal.

Részletek
program ajánló ikon

Levelekipart

Levelek

A tó partján nem csak a horgászok érzik magukat jól, strand, apartmanok, wakeboard és vízisí centrum biztosítja a szórakozást.

Részletek
program ajánló ikon

Sóstópark

Sóstó

Ahol a szálloda, étterem, kalandpark mellett számos szabadidős kikapcsolódási lehetőség vehető igénybe.

Részletek
program ajánló ikon

Tiszacamping

Rakamaz

Ülünk a parton, lábunk előtt a Tisza, s átnézünk Tokajba. Ha aktívan szeretne pihenni jöjjön hozzánk!

Részletek
szállások amiket ajánlunk ikon

szállások

amiket ajánlunk

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon
szállás ajánló kép

Bucka-Lak

Szabolcsveresmart

Varázslatos helyszín a természetben, egy hangulatos erdő és egy magával ragadó tó közvetlen közelében.

Részletek
szállás ajánló kép

Levelekipart

Levelek

Három és négy fős apartmanjaink kiváló lehetőséget nyújtanak a zavartalan pihenésre.

Részletek
szállás ajánló kép

Sóstópark

Sóstó

Három nagy alapterületű apartman és 33 légkondicionált szoba várja kedves vendégeit. Minden szobához tartozik TV, Wifi és erkély.

Részletek
szállás ajánló kép

Tiszacamping

Rakamaz

Lehetőség van sátorozásra, valamint 8 db 2 oldalú áramállás és vízvételi lehetőség van kialakítva a lakóautóval érkezők részére is.

Részletek
szállás ajánló kép

Várda Sport Hotel

Kisvárda

A hotel minden igényt kielégítő felszereltsége és szolgáltatásai kiváló feltételeket biztosítanak sportcsapatok, egyéni sportolóknak is.

Részletek
Pályázat